Edgars

smaragda dagda

SMARAGDA DAGDA

Šis Labieša un Teelings viskija dedzinātāju kopdarbs nosaukts seno īru dieva Dagdas vārdā. Savu piķa melno, uz kūdras kūpinātiem iesaliem piesātināto, alu, kopā ar vaniļas pākstīm, esam pusgadu briedinājuši mucā, kurā pirms tam uzturējies Teelings Small Batch viskijs. Dagda ievilina ar vaniļas saldumu, tad pārņem ar grūzdošas kūdras un viskija mucas notīm, atstājot ilgstošu grauzdējuma …

SMARAGDA DAGDA Read More »

noburtais kristaps

NOBURTAIS KRISTAPS

Noburtais Kristaps ir jauktenis. Pirmā puse ir auzu stauts, kas vairāk kā gadu pavadījis mucā ar Brettanomyces, kur tas ticis gan pie izteiktām šīs rauga cilts notīm, gan nedaudz ozola tanīnu sīvuma. Toties pirms pudeļošanas tas “atšķaidīts” ir speciāli šim projektam no svaigiem ķiršiem darinātu Ķiršu raganu, kas jaukteņa buķeti papildina ar skābenajām ķiršu notīm, …

NOBURTAIS KRISTAPS Read More »

mauglis

MAUGLIS

Medium hoppines pale ale with hand-mashed mango fruits added during the fermentation. Mosaic hops together with fresh fruits creates a playfully exotic bitterness, that is excellent at quenching thirst.

kapracis

KAPRACIS

Beer with the aroma of smouldering rubble and a deeply smoked flavour is brewed with a choice of peat bog smoked and roasted malts. Apocalyptic flavour is held together by a background of hops and high alcohol content.

aveņu ragana

AVEŅU RAGANA

Raspberry in colour, taste and aroma due to the natural raspberry juice added before conditioning. A pinch of Citra hops and a blend of special light malts for a true raspberry experience.

vagars

VAGARS

Very crisp saison with a strong flavour of belgian field yeast ethers and aromatic pink peppercorn

DŪMENIS

A dark beer endowed with a rich smokey flavor and aroma. The basis of this brew is in a special oak smoked wheat malt. This way of making malt is traditional to times, when malt was processed in attics of chimney-less saunas.