Sadarbībai – Labietis krogos un restorānos

web_bildes-5

KĀPĒC LABS ALUS IR SVARĪGI?

Lai arī alus vienmēr bijis otrs dzertākais dzēriens pasaulē aiz tējas, taču tieši pēdējās desmitgadēs pieaugusi alus garšu dažādība un kvalitāte, kas ļāvusi tam atgriezties arī smalkāko restorānu dzērienkartēs. 

Alus vienkārši ir pieejamāka atbilde par citiem dzērieniem praktiski uz jebkuru jautājumu – vai tā būtu pasēdēšana ar draudzenēm, vai smalkas vairākkārtu vakariņas ar atbilstoši iepārotiem dzērieniem katrai kārtai, vai vienkārši ikdienas atslodze pēc darba dienas pa ceļam uz mājām. Laba alus izvēle ir jebkura mūsdienīgas saviesīgās iestādes apmeklētības stūrakmens!

SKARBĀ REALITĀTE

Atverot jaunu krogu vai iedvešot svaigu elpu esošā restorānā, darbu saraksts parasti ir garāks, kā pieejamie līdzekļi. Tāpēc bieži kārdinošs šķiet piedāvājums pieņemt kādas lielākas darītavas aprīkojumu – vai tā būtu alus liešanas sistēma, vai ledusskapis, vai lietussargs terasei – apmaiņā pret šīs darītavas monopolstāvokli tavā alus kartē. Diemžēl tas ir arī taisnākais ceļš uz stagnējošu alus izvēli, kas ar laiku liks daļai klientu mest tavai iestādei līkumu. Ar gaišo, tumšo un nefiltrēto jau sen ir par maz.

Labietis_ferdinads-10

KĀPĒC LABIETIS?

  • Latvijā nav nevienas darītavas, kas spētu ikdienā piedāvāt lielāku garšu dažādību. Atkarībā no sezonas tu savā alus kartē varēsi iekļaut 20-40 dažādas Labieša alus garšas. Nogaršot visus Labiešus vienā vakarā nav iespējams, jānāk atkārtoti.
  • APA, IPA, angļu biteris, vācu lāgeris, pilzenieks, stauts, lambiķis, dažādi skābulīši – mūsu klāstā ir praktiski jebkurš pasaulē atzīts alus stils, kvalitatīvi darīts Latvijā.
  • Mūsu īpašā niša ir alus ar Latvijas dabas garšām – kadiķogas, pelašķi, vīgrieze, medus un aronijas – savos alos izmantojam ap 30 dažādus Latvijas augus, kas nav mieži, kvieši vai apiņi.
  • Atskaitot izejvielas, kas Latvijā nav nopērkamas, visi mūsu ali ir darīti no vietējām izejvielām.
  • Esam maza un cilvēcīga darītava. Mēs pacelsim telefonu pēc plkst 17 un mēģināsim palīdzēt brīvdienā. Mums ir svarīgi, lai tu vari labāk pārdot mūsu alu.
  • Laba alus izvēle paģēr zinošus viesmīļus – vismaz reizi mēnesī rīkojam bezmaksas apmācības ar degustācijām saviem klientiem.
  • Nodrošinām ar glāzēm, kā arī varam nodrošināt kompaktu un glītu lejamā alus dzesētāju.

Tavs pirmais solis uz sadarbību

Aizpildiet formu vai sazinieties ar Labieša dibinātāju Reini Pļaviņu par iespējamo sadarbību 29126497, [email protected]

SAZINIES AR MUMS, LAI UZZINĀTU VAIRĀK PAR SADARBĪBU

+371 25655958
[email protected]